P: U kojim gradovima se održavaju seminari?
O: Trenutno se seminari održavaju u Zagrebu i Zadru.

P: Kako se može prijaviti na seminar?
O: Prijava se može obaviti telefonski i e-mailom. Nakon pristigle uplate članarine s naznakom odabranog seminara, može se odabrati termin prema aktualnom rasporedu.

P: Koliko dugo vrijedi članarina i što ona uključuje?
O: Članarina vrijedi godinu dana i uključuje neograničeno pohađanje određenih seminara, te poklon paket za bebu ili dijete.

P: Kako se može izvršiti uplata za seminare?
O:Uplata se može izvršiti općom uplatnicom / virmanom: putem banaka, internet bankarstva, poštanskih ureda i sl. Dodatne informacije se nalaze pod "raspored i kontakti".

P: Da li je plaćanje moguće kreditnim karticama?
O: Plaćanje je trenutno moguće samo općom uplatnicom / virmanom.
P: Da li oba roditelja plaćaju punu cijenu članarine?
O: Kako je članarina individualna i neprenosiva, oba roditelja se pojedinačno učlanjuju po aktualnim cijenama članarine. Roditeljima je ekonomičnije uzeti privatnu edukaciju u vlastitom domu, koja je namijenjena za cijelu obitelj.

P: Zašto se mora učlaniti u udrugu da bi se pohađali seminari?
O: Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ funkcionira po principu članarina, no neke seminare možete pohađati kroz privatnu edukaciju u vlastitom domu i na jednokratnim seminarima.

P: Zašto je cijena seminara visoka u odnosu na slične programe drugih institucija?
O: Cijena po seminaru je zapravo među najjeftinijima u Zagrebu - od 150 do 210 kn, kad se pribroji poklon paket u vrijednosti od oko 250 kn. Dakako, to se ne odnosi na VIP seminar koji je očigledno namijenjen osobama visokog imovinskog stanja. Ne zaboravite da se cijena odnosi na članarinu koja uključuje pohađanje različitih seminara i to neograničeni broj puta kroz cijelu godinu. Članovi zaista dobivaju maksimalnu vrijednost za uplaćeni iznos.

P: Da li udruga izlazi u susret osobama slabijeg imovinskog stanja?
O: Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ povremeno organizira potpuno besplatne seminare za osobe slabijeg imovinskog stanja. Obavijest o održavanju biti će dostupna u medijima, te na službenoj Facebook i web stranici udruge. 

P: Da li roditelji mogu s bebama doći na seminare?
O: Na seminare Najsretnija beba, Najsretnije spavanje za bebe i djecu, te Najsretnija obitelj bebe su dobrodošle.

P: Da li postoji mogućnost dodatnih vježbi nakon seminara?
O: Ako želite dodatno izvježbati tehnike možete ponovo doći na bilo koji drugi termin dotičnog seminara, ukoliko se prijave najmanje tri člana kojima je to prvo pohađanje unutar članarine i ukoliko mjesta nisu popunjena. Također možete izabrati uslugu privatne edukacije u vlastitom domu.

P: Da li je moguće dogovoriti privatnu edukaciju izvan grada Zagreba?
O: Privatna edukacija je namijenjena roditeljima na području grada Zagreba, no prema dogovoru moguća je i drugdje.

P: Zašto je seminar Najsretnija mama VIP namjenjen samo budućim mamama?
O: Vrlo jednostavno - zamišljeno je kao druženje za cure. Taj dan mogu izaći iz trudničke kolotečine i samo one biti u centru pažnje. To svaka mama zaslužuje, zar ne?
P: Kako se može otkazati seminar?
O: Otkazati se može telefonski i e-mailom. Ukoliko se seminar koji je odabran za prvo pohađanje pri uplati članarine ne otkaže najkasnije tri radna dana prije datuma održavanja, prvo pohađanje se smatra iskorištenim.


P: Što znači da se prvo pohađanje smatra iskorištenim?
O: To znači da kad želite pohađati seminar slijedeći puta, to možete učiniti samo ukoliko se prijave najmanje tri člana kojima je to prvo pohađanje seminara koji su odabrali pri uplati članarine i ukoliko mjesta nisu popunjena.


P: Da li se dobiva poklon paket ako ne otkažem seminar najkasnije tri radna dana prije održavanja, pa mi se prvo pohađanje smatra iskorišteno?
O: Da, dobiva se poklon paket i to onaj vezan uz seminar odabran pri uplati članarine.


P: Da li se poklon paket dobije na svakom seminaru?
O: Poklon paket se dobiva samo jedanput i to onaj koji je vezan uz seminar odabran pri uplati članarine. Ponovnim pohađanjem istog seminara ili prvim pohađanjem drugih seminara uključenih u članarinu ne dobiva se paket.

P: Da li će oba roditelja dobiti isti poklon paket ako pohađaju isti seminar?
O: U slučaju kada oboje roditelja pohađaju isti seminar, postoji mogućnost zamjene jednog paketa za drugi koji je vezan uz jedan od seminara iz određene Članarine.


P: Da li se poklon bon za seminar šalje poštom?
O: Po zaprimljenoj uplati (cijena poklon bona + 15 kn poštarina) poklon bon za seminar se može poslati na željenu adresu poštom ili putem Tisak paketa.


P: Što ako polaznik izgubi člansku iskaznicu?
O: Tada se izrađuje nova članska iskaznica, čije troškove od 50 kn snosi polaznik. Bez predočenja fizičke članske iskaznice seminari se ne mogu pohađati.

Prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba™ (The Happiest Baby) u Hrvatskoj je mlada mama Iva Brčić, mr. soc. U pripremi za dolazak vlastite bebe otkrila je revolucionarne metode dr. Harveya Karpa, svjetski poznatog američkog pedijatra. Nakon fascinantnih rezultata s vlastitim djetetom, odlučila je njegove vrlo jednostavne i djelotvorne metode predstaviti i Hrvatskoj javnosti kroz jedinstvene i praktične seminare.


Želja joj je pomoći roditeljima da zaborave na mitove o bebama i shvate da mogu eliminirati plač i kolike kod beba, produljiti spavanje djece, te razviti odnos pun ljubavi i veselja s puno manje suza. Čarolija? Čudo? Ne, to je refleks!